Services

Mundus Nexus is gespecialiseerd in Oracle's JD Edwards EnterpriseOne © software en de ontwikkeling van maatwerk producten binnen dit pakket.

JD Edwards EnterpriseOne © levert een flexibele oplossing om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Echter deze oplossingen sluiten niet altijd geheel aan op uw specifieke bedrijfsprocessen, die een belangrijk onderdeel zijn van uw succesvolle bedrijfsvoering. Specifieke processen onderscheiden uw bedrijf van uw concurrenten en geven u een voorsprong op de concurrentie. Mundus Nexus kan u helpen met het integreren van uw processen in JD Edwards EnterpriseOne ©.

Mundus Nexus voorziet in technische ondersteuning, advisering en realisatie van maatwerk oplossingen in JD Edwards EnterpriseOne ©. Verder richt Mundus Nexus zich op de integratie van JD Edwards EnterpriseOne© en andere software pakketten, en koppelingen met het Internet.

Mundus Nexus is gefuseerd met XSed BV. Wij zijn partner van Talend Open Data Solutions en gebruiken Talend's oplossing als integratie platform om uw verschillende systemen met elkaar te integreren.

Mundus Nexus werkt samen met partners waarin zich ervaren consultants op allerlei functionele gebieden (Financieel, Distributie, Productie en Techniek) hebben verenigd om een volledig aanbod van diensten te kunnen leveren.

Mundus Nexus en XSed BV werken met

Talend ©

integratie oplossingen

Contact

Services

Home